Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Оголошення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Дата: 12.04.2021 17:18
Кількість переглядів: 515

Оголошення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

 Відповідно до вимог ст.27 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 9, 13, Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань на офіційному веб-сайті Голованівської селищної  ради у розділі «Регуляторна політика», підрозділі «Проєкти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу» (https://golovanivska-selrada.gov.ua/proekti-regulyatornih-aktiv-ta-analizi-regulyatornogo-vplivu-09-42-16-08-04-2021/) буде оприлюднено проєкт регуляторного акту «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Голованівської селищної ради».

Метою прийняття регуляторного акта є встановлення ставок транспортного,  єдиного, земельного податків та податку   на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки відповідно до до норм та вимог Податкового кодексу України, своєчасне наповнення селищного бюджету для вирішення проблем громади, приведення рішень селищної ради у відповідність, надходження до селищного бюджету податків від сплати зборів та податків, що дозволить забезпечити виконання в 2022 році місцевих програм.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до вищевказаного проєкту регуляторного акту становить один місяць  з дня  його опублікування (з 14 квітня по 14 травня 2021 року). Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту просимо надавати у письмовій формі за адресою: 26500 смт Голованівськ, вул.Соборна, 48 та на електронну адресу golselrada@ukr.net .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь