Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Протидія торгівлі людьми

Дата: 16.04.2021 13:22
Кількість переглядів: 351

Представники координатора проектів ОБСЄ в Україні налагоджують співпрацю із Голованівською громадою 14 квітня 2021 року з метою налагодження співпраці в напрямку протидії торгівлі людьми відбулась онлайн-зустріч з експертом-консультантом проекту «Поширення національного механізму взаємодії субєктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми» Валентином Боровиковим.

 

Торгівля людьмице тяжкий кримінальний злочин, є грубим порушенням прав людини та у своїй суті несе загрозу національній безпеці країни. Ця проблема залишається однією з найгостріших в Україні.

 

Більшість громадян навіть не підозрюють, що постраждали від торгівлі людьми, тому не звертаються по допомогу, а інколи просто не знають куди звертатися.

 

Крім налагодження співпраці Валентин Боровиков мав на меті надати методичні рекомендації, сприяти посиленню координації діяльності структур, які здійснюють заходи з протидії торгівлі людьми, вивчення виконання державних програм протидії торгівлі людьми, надання рекомендацій щодо ефективної та якісної допомоги можливим постраждалим від торгівлі людьми, консультувати з розробки та проведенні заходів запобігати торгівлям людьми для населення громади

.

 

@OSCE.Ukraine.Projects

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь