Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

  Пам’ять та шана назавжди

Дата: 12.05.2021 15:57
Кількість переглядів: 538

.

          9 травня – славетний день, який кров’ю, сльозами та всенародною пам’яттю викарбуваний на меморіальних обелісках історії.
        У день пам’яті та примирення ми вшановуємо мужність та хоробрість доблесних воїнів, які пройшли пекло Другої світової війни й зробили вирішальний внесок для порятунку Європи від нацизму. Схиляємо голови перед мільйонами безіменних героїв, які назавжди залишилися на полях війни, віддаємо данину глибокої поваги шановним  ветеранам-фронтовикам, працівникам тилу, солдатським вдовам,  дітям  війни.
  Подвиг воїнів Перемоги сьогодні гідно продовжують українські солдати, захищаючи країну на східних рубежах. Низько вклоняємося ветеранам та захисникам Батьківщини, дякуємо за патріотизм і самопожертву заради незалежності та територіальної цілісності України, свободи нашого народу.

 В  честь цього урочистого дня  співробітники Голованівського районного сектору з питань пробації  7 та 9 травня 2021 р. взяли участь в урочистостях в смт. Голованіськ та смт. Побузьке, приурочених до Дня пам’яті, примирення та 76-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій  війні, до яких були також залучені суб’єкти пробації, які перебувають на обліку аби вшанувати загиблих та всіх, хто пройшов крізь пекло війни .

Учасниками заходу були покладені квіти до пам’ятника невідомому солдату з метою вшанування пам’яті жертв війни та  виховання у підоблікових осіб громадянських і патріотичних почуттів.

Суб’єкти пробації відвідали  картинну виставку  дитячої школи мистецтв  на тему: «Перемога в серцях поколінь..» Голованівської селищної ради , отримали велике задоволення від проведеного  фестивалю патріотичної пісні «З Україною в серці» і  наприкінці заходів з  котлів  польової кухні  скуштували смачної  солдатської каші.

 

          Нехай у кожній сім’ї панують добро, злагода і любов, а наша держава здобуде омріяний мир!
         Збережемо свободу і незалежність, цінуймо безхмарне небо й усмішку дитини, щасливу родину та єдину Україну! 

 

Начальник Голованівського районного сектору

Філії Державної установи «Центр пробації»

в Кіровоградській області                                              Криницька Ірина


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь