Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Оголошення

Дата: 18.05.2021 15:41
Кількість переглядів: 321

Голованівська селищна рада Голованівського району Кіровоградської області оголошує конкурс на зайняття вакантної  посади:

 

провідний спеціаліст відділу економіки, АПК та інвестицій, цивільного захисту, правопорядку, безпеки, боротьби з корупцією.

 

Умови праці:

 

посадовий оклад, ранг, надбавки за вислугу років, доплати та премії встановлюються, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 268 від 09 березня 2006 року “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів». Додаткова інформація щодо основних функціональних обов язків, розміру та умов оплати праці надається керуючою справами селищної ради (каб. 112).

 

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду:

 

На вакантні посади Голованівської селищної ради призначаються особи, що є громадянами України, вільно володіють державною мовою, мають вищу  освіту відповідної кваліфікації, ступеня не нижче бакалавра, стаж  роботи у відповідній галузі  не менше трьох років,  пройшли конкурсний відбір та визнані переможцем конкурсу.

 

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі:

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи до конкурсної комісії селищної ради, яка знаходиться за адресою: смт Голованівськ, вул Соборна,48 №112, згідно переліку:

-заяву про участь у конкурсі, в якій заявник вказує, що він ознайомлений із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття та проходження служби в органах місцевого самоврядування;

-заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

-дві фотокартки розміром 4х6 см;

-копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня засвідчені нотаріально або загальним відділом виконавчого апарату селищної ради;

-декларацію про майно, доходи, витрати й зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»;

-копію документа, який посвідчує особу;

-медичну довідку про стан здоров’я за формою, затвердженою Міністерством охорони здоров’я України;

-письмову згоду про проведення спеціальної перевірки;

-копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

-довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

 

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації.

Претендент має право надавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

У разі невідповідності поданих документів встановленим вимогам претенденти до конкурсного відбору не допускаються, про що їм повідомляється.

Особи, документи яких не відповідають установленим вимогам, за рішенням голови конкурсної комісії до конкурсу не допускаються, про що їм повідомляється.

 

         Документи, подані після закінчення встановленого строку, не розглядаються та повертаються особам, які їх подали.

 

До участі у конкурсі не допускаються особи, які:

 

досягли установленого законодавством граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування;

визнані в установленому порядку недієздатними;

мають судимість, що є несумісною із зайняттям посади в органах місцевого самоврядування;

відповідно до закону позбавлені права займати посади в органах державної влади або в органах місцевого самоврядування протягом установленого строку;

у разі прийняття на службу будуть безпосередньо підпорядковані або підлеглі особам, які є близькими родичами чи свояками;

в інших випадках, установлених законом.

 

Місце та строк подання документів:

 

Документи подають особисто або поштою з 18 травня  2021 року по 01 червня 2021 року з 8.00 до 17.00 (п’ятниця – з 8.00. до 16.00) до Голованівської селищної ради за адресою: вул. Соборна, 48 (кабінет № 112) смт. Голованівськ, Кіровоградська область.

 

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору:

 

Безверхня Любов Олексіївна, 2-16-75, e-mail: golselrada@ukr.net

 

        

         Конкурсний відбір передбачає проведення кваліфікаційного іспиту за напрямами: знання законодавства Конституції України, Законів України "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про місцеве самоврядування", "Про державну службу" (в частині, що регулює питання служби в органах місцевого самоврядування), «Про засади запобігання і протидії корупції» та законодавства, яким визначається специфіка функціональних повноважень структурних підрозділів виконавчого апарату селищної ради.

 

Місце та час проведення конкурсного відбору: 02 червня 2021 року о 10.00, актова зала  Голованівської селищної ради (вул Соборна, 48).  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь