Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

№ 139-к від 26 травня 2021 року

Дата: 27.05.2021 16:30
Кількість переглядів: 470

 

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

ГОЛОВАНІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

ГОЛОВАНІВСЬКОГО РАЙОНУ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

від 26 травня 2021 року                                                           № 139-к

смт  Голованівськ

 

Про проведення конкурсу на зайняття

посади директора Комунального

некомерційного підприємства

«Голованівський центр первинної

медико-санітарної допомоги»

Голованівської селищної ради

 

Відповідно до законів України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094 «Про проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», рішення Голованівської селищної ради від 12 березня 2021 року № 112 «Про управління об’єктами (майном) комунальної власності Голованівської селищної ради» та у зв’язку з вакантною посадою директора Комунального некомерційного підприємства «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Голованівської селищної ради:

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

  1. Провести конкурс на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги».

  2. Оголосити про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Голованівської селищної ради , у складі:

- представників органу управління – дві особи від Голованівської селищної;

- представників трудового колективу Комунального некомерційного підприємства ««Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Голованівської селищної ради – дві особи;

- представників галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або  у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежності експерти у сфері охорони здоров’я.

  1. Оприлюднити на веб-сайті селищної ради дане розпорядження та оголошення про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Голованівської селищної ради (додається).

 

  1. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Селищний голова                                              Сергій ЦОБЕНКО

 

 

 

Додаток

до розпорядження голови

Голованівської селищної ради

«26» травня 2021 р. №139-к

 

ОГОЛОШЕННЯ

щодо формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття

посади директора Комунального некомерційного підприємства «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Голованівської селищної ради

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», рішення Голованівської селищної ради від 12 березня 2021 року № 112 «Про управління об’єктами (майном) комунальної власності Голованівської селищної ради» Голованівська селищна рада оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Голованівської селищної ради.

 

До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:

 

дві особи - представники органу управління  Голованівської селищної ради;

дві особи - представники трудового колективу Комунального некомерційного підприємства «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Голованівської селищної ради, обрані на загальних зборах трудового колективу;

- представників галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або  у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежності експерти у сфері охорони здоров’я.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до Голованівської селищної ради протягом 15 днів із моменту оприлюднення оголошення (до 11 червня 2021 року ) за адресою: 26500, смт. Голованівськ, вул. Соборна, 48 (І поверх, каб. № 112, у робочі дні з 08.00 до 17.00, у п’ятницю з 08.00 до 16.00). Телефон для довідок: (05252) 2-16-75.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь