Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Робоча зустріч з РВП ГУНП

Дата: 27.06.2021 13:34
Кількість переглядів: 1263

Співпраця- запорука успіху

 

      Днями  персонал  Голованівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області  прийняв участь в робочій зустрічі з начальником Головного управління Національної поліції в  Кіровоградській  області полковником поліції Романом Козьяковим , начальником  Голованівського районного  відділу поліції Головного управління Національної поліції в  Кіровоградській  області полковником поліції Вячеславом  Пономаренко та особовим складом  поліції.

      Під час зустрічі обговорювалися питання про поліпшення взаємодії  щодо проведення індивідуально-профілактичної, соціально-виховної роботи за місцем проживання суб’єктів пробації, які ведуть антисоціальний спосіб життя, допускають порушення  громадського порядку, вчиняють злочини пов’язані з насильством, не виконують обов’язки, покладені на них судом, тобто підпадають до категорії «групи ризику».

          Додатково обговорили, щодо проведення  розшуку перебуваючих на обліку осіб, які ухиляються від відбування покарання, самовільно залишили місце проживання, і місце знаходження яких невідоме.

      Не обминули питання покращення взаємодії у напрямку  попередження повторної злочинності, особливо серед неповнолітніх та своєчасного отримання інформації про вчинення засудженими особами адміністративних правопорушень, копій протоколів про адміністративні правопорушення та постанов про накладення адміністративного стягнення.

           Співпраця з поліцією налагоджена, ми і надалі надіємося на взаємопорозуміння, взаємодопомогу в вирішенні нагальних питань. Обговорення проходило в теплій, дружній атмосфері з  пошуком  шляху  продуктивного вирішення  проблем.

     Лише спільними зусиллями можливо добитися позитивних результатів в роботі.

 

Ірина Криницька

Голованівський районний сектор

філії Державної установи

«Центр пробації» в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь