Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Оголошення

Дата: 09.08.2021 11:03
Кількість переглядів: 318

Голованівська селищна рада Голованівського району Кіровоградської області оголошує конкурс на зайняття вакантної  посади:

 

Директора Інклюзивно-ресурсного центру Голованівської селищної ради

 

Умови праці:

 

посадовий оклад, надбавки за вислугу років, доплати та премії встановлюються, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26.09.2005 № 557 та Інструкцією про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженою наказом Міністерства освіти і науки України від 15.04.93 р. № 102. Додаткова інформація щодо основних функціональних обовязків, розміру та умов оплати праці надається керуючою справами селищної ради (каб. 112).

 

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду:

 

На вакантну посаду директора Інклюзивно-ресурсного центру Голованівської селищної ради призначаються особи, що є громадянами України, вільно володіють державною мовою, мають вищу освіту не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальнаосвіта», «Корекційнаосвіта», «Дефектологія», «Психологія», стаж роботи за фахом не менше п’яти років, пройшли конкурсний відбір та визнані переможцем конкурсу.

 

 

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі:

 

Особа, яка виявила бажання взяти участь у Конкурсі (далі – Претендент), подає у визначений строк (особисто або поштою) такі документи:

 

Письмову заяву про участь уконкурсі;

копію (копії) документа (документів) про освіту;

заповнений особовий листок по обліку кадрів з автобіографією.

згоду на збір та обробку персональних даних;

копію військового квитка та особову картку працівника (типової форми П2).

 

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації.

 

Претендент має право надавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

 

У разі невідповідності поданих документів встановленим вимогам претенденти до конкурсного відбору не допускаються, про що їм повідомляється.

 

Особи, документи яких не відповідають установленим вимогам, за рішенням голови конкурсної комісії до конкурсу не допускаються, про що їм повідомляється.

 

Документи, подані після закінчення встановленого строку, не розглядаються та повертаються особам, якіїх подали.

 

 

Місце та строк подання документів:

 

Документи подають особисто або поштою з 09 серпня 2021 року по 25серпня 2021 року з 8.00 до 17.00 (п’ятниця – з 8.00. до 16.00) до Голованівської селищної ради за адресою: вул. Соборна, 48 (кабінет № 112) смт. Голованівськ, Кіровоградська область.

 

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору:

 

Безверхня Любов Олексіївна, 2-16-75, e-mail: golselrada@ukr.net

 

 

Конкурсний відбір передбачає проведення:

  1. кваліфікаційного іспиту за напрямами: знання Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про загальну середню освіту», постанов Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах», «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр»;
  2. співбесіди з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов’язків.

 

Місце та час проведення конкурсного відбору: 26 серпня 2021 року о 10.00, актова зала  Голованівської селищної ради ( вул Соборна,48). 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь