Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Рішення № 52 від 04 червня 2021 року       

Дата: 07.06.2021 16:32
Кількість переглядів: 236

 

 

ГОЛОВАНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

Голованівська селищна рада

Голованівського району                        Кіровоградської області

Виконавчий комітет

Рішення

 

від 04 червня 2021 року                                                                  № 52

смт Голованівськ

 

Про влаштування дітей

в сім’ю патронатного вихователя

 

Керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно ст.ст. 252-256 Сімейного кодексу України, Порядку створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.03.2017р. № 148 «Деякі питання здійснення патронату над дитиною», у зв’язку зі зверненням гр. Бадури А.О. та клопотання Перегонівського сільського голови до виконавчого комітету Голованівської селищної ради з метою забезпечення захисту прав та інтересів малолітніх дітей, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

   1. Влаштувати в сім’ю патронатного вихователя Бондар Маріанни Володимирівни, яка проживає за адресою: вул Травнева,15 с.Троянка, Голованівського району, малолітніх дітей гр. Бадури А.О.- Ракитського Назара Олександровича - 07.08.2011року народження, Бадуру Іллю Андрійовича – 16.05.2013року народження, Ковальчука  Артема Віталійовича - 28.06.2018 року народження, Бадуру Кіру Михайлівну – 26.06.2020року народження, які перебувають у складних життєвих обставинах, строком на три місяці.

   2. Влаштувати в сім’ю патронатного вихователя Глобенко Наталії Петрівни, яка проживає за адресою: вул. Шевченка,4 с.Ємилівка, Голованівського району, малолітніх дітей гр.Слюсаренко Л.В. та гр.Журкіна О.В. - Слюсаренко Роксолану Валентинівну – 15.01.2012року народження, Слюсаренка Артема Юрійовича – 06.01.2014року народження, Журкіна  Максима Олеговича – 22.07.2016року народження, які перебувають у складних життєвих обставинах до набуття дітей правового статусу,  строком на один місяць.

   3. Відділу  у  справах дітей, сім’ї та надання соціальних послуг  Голованівської селищної ради  здійснювати контроль за виконанням договору про патронат над дітьми, умовами утримання та виховання дітей, забезпеченням їх прав та інтересів у сім’ях патронатних вихователів, сприяти у призначенні виплати соціальної допомоги на утримання дітей та грошового забезпечення патронатного вихователя.

   4. Відділу освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради  забезпечити надання дітям освітніх послуг.

  5. КНП «Голованівський  ЦПМСД» закріпити дільничного сімейного лікаря за дітьми, які будуть влаштовані в сім’ї патронатних вихователів, забезпечити надання медичної допомоги та нагляду за дітьми.

   6. Патронатним вихователям:

   6.1 створити належні умови для виховання, фізичного та духовного розвитку дитини;

   6.2 нести відповідальність за життя, здоров’я, фізичний і психологічний розвиток дитини;

    6.3 забезпечити надання та/або доступ до послуг, визначених договором, що підлягає укладенню, згідно п.2 даного рішення.

7. Контроль за виконанням рішення виконавчого комітету покласти на начальника відділу у  справах дітей, сім’ї та надання соціальних послуг  Голованівської селищної ради

 

Селищний  голова                 Сергій ЦОБЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь