Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Україна 4.0.: форсайт-дослідження сільськогосподарської галузі стартує на Кіровоградщині

Дата: 08.07.2021 16:14
Кількість переглядів: 245

 

 

 

На Кіровоградщині стартує опитування роботодавців сільськогосподарської галузі

 

З 7 липня, у всіх регіонах України, у т.ч. й на Кіровоградщині, стартує форсайт-дослідження соціально-економічних змін ринку праці та виявлення актуальних і нових професійних кваліфікацій та цифрових навичок у працівників сільськогосподарської галузі. 

Дане дослідження проводиться у рамках проєкту «Україна 4.0. Дослідження соціально-економічних змін та прогнозування потреб в професійних кваліфікаціях з цифровими навичками», що реалізується за підтримки Фонду імені Фрідріха Еберта спільно з Національним агенством кваліфікацій, Міністерством цифрової трансформації України та Державної служби зайнятості.

Опитування передбачає збір інформації від роботодавців сфери сільського господарства задля прогнозування траєкторії розвитку ринку праці України під впливом глобальних трендів (діджиталізації, розвиток Індустрії 4.0 та автоматизації робочих місць), а також прогнозування потреб ринку праці у професійних кваліфікаціях з цифровими навичками на коротко-, середньо- та довгострокову перспективу.

 Результати опитування будуть використані виключно в узагальненому вигляді лише для статистичних розрахунків та визначення трендів по галузі в цілому.

«Сподіваємось, що завдяки активній участі роботодавців та професійній експертній оцінці, ми зможемо сформувати не тільки перелік затребуваних професій з цифровими навичками, які можуть знадобитись роботодавцям вже в найближчому діджиталізованому майбутньому, але й забезпечити навчання таких фахівців на постійній основі. Саме думка роботодавців буде врахована в рекомендаціях щодо розробки національних політик та формування переліку професій та навичок майбутнього на державному рівні» - говорить начальник відділу організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості Наталія Борисова

Ми будемо вдячні роботодавцям, які винайдуть час для проходження опитування, адже їхня думка важлива для розвитку агросектору як в нашому регіоні так в цілому в Україні!

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь