Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Рекрутинг – підбір кадрів по-сучасному

Дата: 28.07.2021 13:18
Кількість переглядів: 237

Фото без опису 

         Сьогодні служба зайнятості демонструє нові можливості для роботодавцівякісно та оперативно підбирає кадри для підприємств на засадах рекрутингу.

Така форма роботи дозволяє розширювати коло пошуку вакансій та працівників за межі служби зайнятості, адже рекрутери працюють не лише з її клієнтами, а й з усіма, хто пропонує чи шукає роботу на повному ринку праці. Для цього використовуються бази даних різних джерел, зокрема, оголошення в засобах масової інформації, сайти пошуку роботи, соціальні мережі. Це дозволяє значно поповнити базу шукачів роботи, швидко поширювати інформацію про вакансії, а отже, здійснювати підбір кадрів більш оперативно та якісно.

Кожного дня фахівці з рекрутингу здійснюють щоденний моніторинг як шукачів роботи, так і охочих її надати. Аналізуючи можливості щодо укомплектування вакансій, ретельно вивчають вимоги роботодавців.

Не менш ретельно займаються і підбором кандидатів на робочі місця: вивчають їхні резюме, проводять співбесіди. За результатами такого відбору найбільш прийнятну кандидатуру направляють на співбесіду до роботодавця.

Водночас рекрутери не втрачають зв’язок із шукачами роботи за їхньою згодою контактні дані та ключову інформацію щодо бажаної роботи зберігають і у разі появи відповідних пропозицій оперативно інформують в телефонному режимі.

Послуга є цікавою і для шукачів роботи, які в силу певних умов не можуть набути статусу безробітного й користуватися послугами центру зайнятості у повному обсязі.

Загалом від початку року більше 100 роботодавців знайшли своїх працівників, а  близько 300 незайнятих громадян отримали постійну роботу.

 

Юлія Линник, начальник відділу рекрутингу Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь