Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Рішення № 5 від 27 січня  2022 року 

Дата: 31.01.2022 09:37
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

 

ГОЛОВАНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Фото без опису

 

Голованівська селищна рада

Голованівського району                        Кіровоградської області

Виконавчий комітет

Рішення

   від 27 січня  2022 року                                                                  № 5

смт Голованівськ

 

Про присвоєння, зміну, коригування адреси об’єкта нерухомого майна

 

 

         На виконання статей 261-265 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.07.2021 року № 690 «Про затвердження Порядку присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна»,   розглянувши клопотання товариства з обмеженою діяльністю «Голоче», з метою упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна та у зв’язку з невідповідністю адреси фактичному розташуванню об’єкта виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

1.Змінити адресу нежитловим будівлям (станція технічного обслуговування та котельня), що належить на праві власності згідно свідоцтва про придбання арештованого нерухомого майна з прилюдних торгів від 26.02.2001 року  (зареєстровано в реєстрі  за №263) ТОВ «Голоче» з адреси: Кіровоградська область, Голованівський район, смт Голованівськ, вулиця Пушкіна, 7А на адресу:  Україна, Кіровоградська область, Голованівський район,  смт Голованівськ, провулок Некрасова, 15.

2. Змінити адресу нежитловим будівлям (приміщення складу), що належить на праві власності згідно свідоцтва про придбання арештованого нерухомого майна з прилюдних торгів від 26.02.2001 року  (зареєстровано в реєстрі  за №263) ТОВ «Голоче» з адреси: Кіровоградська область, Голованівський район, смт Голованівськ, вулиця Пушкіна, 7 на адресу:Україна, Кіровоградська область, Голованівський район,  смт Голованівськ, провулок Некрасова, 17.

3. Власнику вищеназваного об’єкту привести у відповідність з присвоєним адресним номером правовстановлюючі документи та внести дані до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та ін.

4. Відповідальному працівнику внести відомості про зміну адреси до реєстру адрес та оприлюднити рішення про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна на офіційному веб – сайті Голованівської селищної ради.

5. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на  начальника відділу інфраструктури,  енергетики, захисту довкілля, ЖКГ, містобудування та будівництва Голованівської селищної ради.

 

Селищний голова                                                  Сергій ЦОБЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь