Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Понад 70 переселенців знайшли роботу на Кіровоградщині

Дата: 03.05.2022 08:55
Кількість переглядів: 153

Понад 70 переселенців знайшли роботу на Кіровоградщині

Фото без опису

Починаючи з 24 лютого 2022 року, по допомогу в пошуку роботи до центрів зайнятості області звернулись 680 громадян із числа внутрішньо переміщених. Найбільше громадян з Харківської, Донецької, Херсонської та Київської областей.   

Переважна більшість переселенців звернулися до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості – 207 осіб.

У період з 24 лютого по 28 квітня 2022 року статус безробітного отримали 403 особи.

Наразі за сприяння служби зайнятості працевлаштовано понад 70 внутрішньо переміщених осіб на посади: лікаря-анестезіолога, організатора культурно-дозвіллєвої діяльності, слюсаря-ремонтника, слюсаря-електрика з ремонту електроустаткування, оператора комп’ютерного набору, водія, фрезерувальника, електрогазозварника.

Для з’ясування потреб у працевлаштуванні інших громадян, які переміщуються на Кіровоградщину з територій, де ведуться активні бойові дії, усіма центрами зайнятості та філіями обласного центру зайнятості  проводяться виїзні заходи. Зокрема, у місцях компактного розміщення внутрішньо переміщених осіб, у приміщеннях штабів територіальних громад, на території населених пунктів, де громадяни даної категорії проживають у приватному секторі.

Проведено понад 60 заходів для 1,3 тис. внутрішньо переміщених осіб. До окремих зустрічей залучалися й представники Управління Держпраці в  Кіровоградській області, центрів безоплатної вторинної правової допомоги та  ГО «10-е квітня» та ін. Під час заходів проводиться анкетування внутрішньо переміщених осіб працездатного віку щодо їхньої потреби у працевлаштуванні.  На сьогодні  анкетуванням охоплено понад 1000 осіб, кожен четвертий з яких шукає роботу, в тому числі тимчасову або за сумісництвом.

 

Відділ організації сприяння працевлаштуванню Кіровоградського обласного центру зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь