Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулася зустріч працівників Голованівської селищної ради з представниками незалежної міжнародної гуманітарної організації "Лікарі без кордонів"

Дата: 04.05.2022 16:44
Кількість переглядів: 1163

Сьогодні 04 травня 2022 року відбулася робоча зустріч працівників Голованівської селищної ради з представниками незалежної міжнародної гуманітарної організації "Лікарі без кордонів". Дана організація досить тривалий час, починаючи з 70-х років минулого століття, працювала і працює в зонах конфліктів вже більше ніж в 30-ти країнах світу. Є лауреатом Нобелевської премії 1999 року за гуманітарну діяльність та допомогу постраждалим під час збройних конфліктів, від природних та техногенних катастроф. Зоною діяльності організації "Лікарі без кордонів" є забезпечення ліками, медичним обслуговуванням та надання допомоги цивільному населенню. Проектний координатор організації "Лікарі без кордонів" Сонер Текдемір повідомив, що з початком війни в Україні представники організації розгорнули свої проекти в кожному регіоні нашої країни з метою надання допомоги людям, які її потребують. Представники організації відвідали вже декілька регіонів Кіровоградської області, в тому числі і нашу громаду. Під час зустрічі було обговорено ряд питань стосовно внутрішньопереміщених до нашої громади осіб та можливості вирішення проблем з їх поселенням, облаштуванням побутових умов для проживання, надання продуктових пакетів та іншої гуманітарної допомоги, а також, надання медичної допомоги, у разі потреби, та забезпечення ліками. Працівники селищної ради, що безпосередньо займаються роботою з внутрішньопереміщеними особами та Сонер Текдемір обмінялися контактними даними для подальшої співпраці задля спільної цілі - ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ !!!!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь