Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Soft skills заради перспективного професійного майбутнього

Дата: 11.07.2022 08:43
Кількість переглядів: 104

Soft skills заради перспективного професійного майбутнього

 

Теперішні роботодавці здійснюють відбір кандидатів за прогресивними сучасними методами. Саме оцінка професійних навичок і є тією основою, яка має вирішальне значення. Тобто soft skills – це сукупність ключових знань і вмінь, які важливі для роботи.

Етика спілкування, побудова першого контакту з роботодавцем та командою, комунікативні навички, емоційний інтелект, особистісний розвиток, управління часом, ерудованість, креативність, об’єктивне оцінювання ситуації в емоційному стані тощо. Ці навички днями опановували студенти медичного фахового коледжу ім. Є.Й. Мухіна разом із фахівцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості на тренінгу  з розвитку навичок "Soft skills".

Під час практичного заняття вони моделювали типові ситуації проходження співбесід із роботодавцями. Це їм дало можливість з’ясувати свої сильні сторони та зрозуміти, над якими навичками необхідно попрацювати.

Крім того, фахівці центру зайнятості звернули увагу на тому як правильно скласти власне резюме, як підготуватись до співбесіди з роботодавцем, на що важливо звернути увагу аби в майбутньому знайти омріяну роботу.

Результатом тренінгу молоді люди були задоволені, оскільки незабаром, після закінчення навчального закладу, вони розпочнуть власну професійну кар’єру.

Якщо ви бажаєте удосконалити навички для успішного працевлаштування або ж загалом у «пошуках себе» в професійному житті, чи хочете отримати консультацію долучайтеся до різнопланових заходів, які організовує державна служба зайнятості. Як це зробити? Зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування або зателефонуйте за номерами, вказаними тут https://cutt.ly/eKruj8L

Крім того, Кіровоградський обласний центр зайнятості має власний Telegram-канал, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами, Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград @dcz_kir https://t.me/dcz_kir.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь