Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вихід завжди є: чоловік пройшов навчання за дуальною формою та працевлаштувався

Дата: 25.07.2022 15:23
Кількість переглядів: 129

 

Вихід завжди є: чоловік пройшов навчання за дуальною формою та працевлаштувався

Фото без опису

«Навчання – це шлях до професійного успіху. Це твердження актуальне завжди. Ось і я для себе вирішив, що саме навчання приведе мене до бажаного – працевлаштування. Це я зрозумів, коли залишився без роботи», - згадує колишній безробітний Андрій Кучеренко, а тепер працівник аграрної сфери.

Із цих слів почалися впевнені кроки чоловіка назустріч поставленій меті.

Сам А. Кучеренко проживає у селі Синьки Благовіщенської громади (Голованівського району), що на Кіровоградщині. За освітою електрогазозварник. Пропрацювавши більше року оператором заправних станцій у ТОВ «ЄВРО СМАРТ ПАУЕР», знову розпочав пошук роботи. Але самостійні пошуки не дали бажаного  результату. Єдиним рішенням було – звернутися до служби зайнятості. Тож наприкінці минулого року безробітний вирішив відвідати Благовіщенську районну філію обласного центру зайнятості та поспілкуватися з її фахівцями.

Своєму кар’єрному раднику безробітний розповів про освіту, власний досвід та набуті професійні навички. Окресливши план подальших дій щодо прискорення його працевлаштування, дійшли єдиного спільного висновку – навчання за дуальною формою за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва».

Дізнавшись деталі проходження такого виду професійного навчання, чоловік сказав, що це чудовий шанс отримати теоретичні знання водіння новітньою сільськогосподарською технікою та водночас перевірити їх на практиці.

Замовником навчання виступило  СТОВ «Родина», яке надало можливість відпрацювати всі навички з водіння, обслуговування та усунення основних несправностей трактору, а також застосовувати різноманітні способи обробки ґрунту.

Наприкінці року Андрій Сергійович розпочав навчання за дуальною формою на базі Херсонського центру професійно-технічної освіти.

За словами керівника СТОВ «Родина», на сьогоднішній день він із впевненістю може сказати, що Андрій набув достатньо досвіду, тож після проходження навчання буде працевлаштований на вакантну посаду тракториста-машиніста сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь