Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

18 серпня 2022 року запрошуємо всіх мешканців, підприємців, керівників та працівників підприємств, установ і організацій долучитися до прибирання та озеленення територій

Дата: 08.08.2022 14:57
Кількість переглядів: 185

Шановні жителі громади!

 

         З метою благоустрою, санітарної очистки та належної підготовки до Дня Незалежності Голованівською селищною радою  18 серпня 2022 року в громаді оголошено День довкілля (толока).

     Запрошуємо всіх мешканців, підприємців, керівників та працівників підприємств, установ і організацій, депутатів та членів виконкому підтримати нашу ініціативу та долучитися до прибирання та озеленення територій підприємств, прибудинкових та придорожніх територій, власних земельних ділянок та місць загального користування. Також просимо відвідати інвалідів, одиноких людей та запропонувати свою допомогу! Разом приберемо сміття там, де його не повинно бути.

          Чистота, порядок та благоустрій нашої громади залежить від кожного з нас.

  Толока проходитиме у смт Голованівськ та всіх населених пунктах громади. Офіційний час збору – 13:00 година. З собою мати хороший настрій. Зібране сміття просимо організовано згромаджувати на узбіччяхкомунальна служба все це забере та вивезе на сміттєзвалище.

Кожним напрямком основних місць прибирання у громаді опікуватиметься окрема організація або декілька колективів.  Список місць буде повідомлено кожній організації додатково.

Якщо ви знаєте, де ще є купи неприбраного сміття, які ми спільно з вами зможемо прибрати під час толоки, якщо ви хочете долучитись до акції, але не знаєте як – звертайтесь за телефоном 097 969 11 65. Також пишіть повідомлення на сторінку Голованівської селищної ради у Facebook.

Нагадуємо, що мешканці багатоквартирних житлових будинків, власники магазинів, інших об’єктів приватного підприємництва відповідальні за дотримання належного санітарного стану на прилеглих територіях біля своїх будівель!!!

Зробимо нашу громаду чистою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь