Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

До відома суб’єктів господарювання, які мають намір отримати дозвіл на викиди!

Дата: 19.09.2022 15:53
Кількість переглядів: 137

До відома суб’єктів господарювання,

які мають намір отримати дозвіл на викиди!

 

У зв’язку зі змінами внесеними до Закону України «Про охорону атмосферного повітря» доводимо до відома наступну інформацію. Згідно зі статтею 10 даного Закону, суб’єкти господарювання, що здійснюють викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, зобов’язані протягом трьох робочих днів після опублікування в місцевих друкованих засобах масової інформації повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди для його подальшого публічного розміщення до відповідних місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, на території яких розташовано об’єкт, джерело забруднення, та до центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони навколишнього середовища, у порядку, встановленому Кабінетом міністрів України.

Зазначене повідомлення в електронній формі (формат word) разом із супровідним листом суб’єкти господарювання надсилають на електронну адресу Міндовкілля: info@mepr.gov.ua (mailto:info@mepr.gov.ua), а також до Кіровоградської обласної військової адміністрації та органів місцевого самоврядування, на території яких розташовано об’єкт, джерело забруднення.

Крім того, відповідно до статті 11¹ Закону України «Про охорону атмосферного повітря», повідомлення про наявність або відсутність зауважень громадськості щодо видачі суб’єкту господарювання дозволу на викиди, надає Кіровоградська обласна військова адміністрація. Тобто в місцевих друкованих засобах масової інформації у повідомленні про намір отримати дозвіл на викиди, суб’єкти господарювання зазначають поштову та електронну адресу Кіровоградської обласної військової адміністрації (25006, м. Кропивницький – 06, пл. Героїв Майдану, 1, тел. 24-17-25, E-mail: ekologkr2019@gmail.com) до якої можуть надсилатися зауваження громадськості. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь