Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Яким чином інформується роботодавець про прийняті рішення у сфері видачі дозволів на застосування праці іноземців?

Дата: 30.11.2022 11:28
Кількість переглядів: 93

Яким чином інформується роботодавець про прийняті рішення у сфері видачі дозволів на застосування праці іноземців?

 

Процедурні питання взаємодії роботодавців та обласного центру зайнятості (далі - ОЦЗ) у сфері видачі дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства регулюються нормами Закону України «Про зайнятість населення» (далі – Закон, із змінами, у тому числі внесеними Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо застосування праці іноземців та осіб без громадянства в Україні і надання послуг з посередництва у працевлаштуванні за кордоном»).

Так, статтею 42-7 Закону передбачено, що після прийняття рішення про видачу дозволу ОЦЗ протягом двох робочих днів з дня його прийняття оприлюднює відповідну інформацію на своєму офіційному веб-сайті та повідомляє роботодавця засобами електронного зв’язку.

У разі встановлення наявності підстав для зупинення розгляду заяви ОЦЗ не пізніше наступного робочого дня приймає рішення про таке зупинення, в якому зазначаються підстави для його прийняття. Інформація про прийняте рішення протягом двох робочих днів з дня його прийняття оприлюднюється на офіційному веб-сайті ОЦЗ та надсилається роботодавцю засобами електронного зв’язку (стаття 42-8 Закону).

Інформація щодо рішення про відмову у видачі, продовженні дії або внесенні змін до дозволу протягом двох робочих днів з дня його прийняття розміщується ОЦЗ на його офіційному веб-сайті та повідомляється роботодавцю засобами електронного зв’язку (стаття 42-9 Закону).

Інформація про скасування дозволу протягом двох робочих днів з дня прийняття відповідного рішення оприлюднюється ОЦЗ на його офіційному веб-сайті та надсилається роботодавцю засобами електронного зв’язку (стаття 42-10 Закону).

Ознайомитись з інформацією, що стосується питань видачі дозволів, можна також на веб-сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у розділі «Роботодавцям» – «Працевлаштування іноземців та осіб без громадянства в Україні» – «Інформація до відома».

Є питання щодо видачі дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства? Телефонуйте за номерами (0522) 24 64 18 або (0522) 32 08 01.

Виникають інші питання сфери зайнятості? Звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за телефонами, що розміщені тут https://cutt.ly/VNiez6n 

Ми є в Telegram https://t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь