Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Енергосистема України зазнала суттєвих вражень від ракетних ударів нанесених країною агресором

Дата: 15.12.2022 10:59
Кількість переглядів: 72

Станом на теперішній час енергосистема України зазнала суттєвих вражень від ракетних ударів нанесених країною агресором. Внаслідок цього пошкоджено критично-важливі об’єкти енергетики, що забезпечують стабільну роботу енергосистем.

Працівниками електроенергетики вдалось забезпечити аварійне живлення всіх споживачів, однак це вплинуло, значною мірою, на стабільність електричної енергії. Тому, для уникнення ще більших проблем в мережі енергосистем, залучені графіки аварійних вимкнень та графіки погодинних вимкнень. За новою редакцією ГПВ враховуються всі споживачі без винятку, однак все ж залишається різний період відключення всіх споживачів (враховані побажання об'єктів критичної інфраструктури).

Просимо з розумінням поставитись до незручностей, з якими довелось зіштовхнутись, адже якщо не застосовувати графіки погодинних вимкнень, то мережа втратить баланс та стабільність, і це призведе до погашення всієї енергосистеми, буде застосовано Спеціальний Графік Аварійного Вимкнення (даті - СГАВ) до району.

Додатково просимо наголосити про можливість попередження крадіжок енергетичного обладнання, адже останнім часом почастішали випадки крадіжок електрообладнання.

Попитом у злочинців користується трансформаторна олива. Найчастіше злочинці зливають її для використання як добавки до дизельного пального. Наголошуємо, що бригади РЕМ працюють у спецодязі встановленого зразка, а спецтехніка та автомобілі компанії мають відповідне маркування.

Якщо хтось стане свідком крадіжки електроенергії, трансформаторної оливи чи дротів терміново телефонуйте 102. Помітили обірвані проводи на лініях електропередач, відкриту трансформаторну підстанцію, проведення робіт по демонтажу ліній або обладнання підстанцій людьми, які не є представниками ПрАТ «Кіровоградобленерго», просимо їх звертатись за номером телефону до кол-центру 0-800-501-148 або до чергового диспетчера Голованівського району електричних мереж за телефонами 3-00-52; 0675200718.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь