Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Допомагаємо нашим захисникам: кропивничанка відкрила магазин одягу для військових

Дата: 23.12.2022 13:47
Кількість переглядів: 92

Допомагаємо нашим захисникам: кропивничанка відкрила магазин одягу для військових

 Фото без опису

Кропивничанка Інна Дилдіна має 15-річний досвід підприємницької діяльності у сфері роздрібної торгівлі. Свій шлях підприємця розпочала у селі Підлісному, що на Кіровоградщині. Сьогодні підприємиця має мережу торговельних закладів, де асортимент товарів різний. У її магазинах місцеві жителі можуть придбати від продовольчих та промислових товарів до спеціалізованих. 

Наразі підприємниця перемогла в урядовій програмі «єРобота», зокрема, виборола грант на облаштування магазину «Світ камуфляжу».

Історія виникнення бізнес-ідеї та перші кроки її втілення почалися нещодавно.

 «З введенням воєнного стану в Україні змінилося чимало, звичайно й збільшився попит на одяг для військових. Я отримувала чимало замовлень від місцевих жителів про постачання форменого одягу та аксесуарів. Серед замовників були й знайомі з Кропивницького, саме це спонукало мене до нової ідеї – відрити магазин у місті. Зважила всі за і проти. Зрозуміла, що я маю це зробити, адже наше покликання єдине – всіляко підтримати наших захисників», - розповіла фопівчиня.

Почала діяти: заорендувала невеличкий магазин у Кропивницькому. За словами кропивничанки, з перших днів відкриття попит на військовий одяг та взуття, аксесуари та тактичне спорядження чималий. Згодом орендодавець запропонував збільшити квадратуру приміщення, на що фопівчиня погодилася. Проте коштів у неї бракувало.

В одному з інтернет-видань І. Дилдіна побачила допис про державну підтримку як стартапів, так і тих, хто вже має бізнес. Ознайомилася з умовами програми і вирішила спробувати.

Підготовку бізнес-плану почала з цілей, які поставила перед собою на цей рік раніше, підрахунків закупівлі всього необхідного для магазину, а також детально описала власні набуті за роки підприємництва навички та компетенції. Це все сприяло успішній презентації бізнес-плану фахівцям Кіровоградського обласного центру зайнятості та отриманню позитивного рішення щодо мікрогранту.

За словами підприємниці, грантові кошти будуть спрямовані на покращення зовнішнього та внутрішнього вигляду магазину, умов праці робітників, а також на оренду приміщення.   

«Наразі у магазині працює одна людина і мені доводиться постійно бути поруч, оскільки одній людині працювати важко. Тому планую створити ще два нових робочих місця. Як показує набутий досвід роботи з реалізації корпоративного одягу, щоденно доводиться надавати консультації та поради щодо тих чи інших товарів, тому виникає потреба вчитися і самому, і давати нові знання своїм працівникам, аби вони допомагали задовольняти всі потреби покупців. Тож роботи багато», - розповіла пані Інна.

Крім того, наразі вже є домовленість із постачальниками про відшив одягу, який вона буде реалізувати у своїх магазинах.

Як зазначила підприємниця, для неї це дуже цікавий напрям бізнесу, не дивлячись на те, що доводиться працювати 24/7. Однак, у такий важкий час ми гуртом маємо допомагати нашим захисникам всім, чим можемо. Пам’ятаймо, що разом можливо все, ми Переможемо!

Ви маєте бізнес-ідею, але ще не скористалися можливістю отримати мікрогрант? Скоріш ознайомлюйтеся з умовами надання гранту за посиланням https://cutt.ly/WXk8T37

Якщо у вас є запитання щодо отримання мікрогрантів, телефонуйте за номером: (0522) 32 28 41.

Також ми є й у Telegram-каналі https://t.me/dcz_kir 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь