Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

«Українці надихають своїми вчинками на те, що раніше здавалося неможливим»  

Дата: 23.12.2022 14:59
Кількість переглядів: 92

«Українці надихають своїми вчинками на те, що раніше здавалося неможливим»

 Фото без опису

Українці не припиняють допомагати своїй країні, вони боронять кордони, волонтерять, створюють та розвивають бізнес, який не лише підтримує економіку, а й значно допомагає тим, хто цього потребує. Підприємниця з міста Бобринець Вікторія Штурко не стала виключенням та перемогла у грантовій програмі «єРобота».

Наразі її діяльність пов’язана з сільським господарством. Жінка впевнена, що нова бізнес-ідея, яку вона сьогодні має намір реалізувати, стане «рятівним кругом» для переселенців, які приїжджатимуть до міста.

«У Бобринці я проживаю давно, тому знаю, що тут немає жодного хостелу чи готелю, де відвідувачі міста могли б зупинитися на певний час. У період воєнного стану це питання стало гострішим, адже Бобринецька громада одна з перших територій, які зустрічають тих, хто потерпають від бойових дій, що тривають на Херсонщині та Миколаївщині. Маючи власне приміщення, я вирішила облаштувати хостел для внутрішньо переміщених осіб та забезпечити їм необхідні умови для проживання. Я хочу, щоб тут вони змогли повернути собі відчуття спокійного життя, мали змогу елементарно приготувати поїсти, прийняти душ та попрати речі», – розповіла підприємниця.

Тому, дізнавшись про можливість отримання гранту, чітко окреслила всі кроки, аби досягнути своєї мети. Взялася за підготовку бізнес-плану, пройшла перевірку банком ділової репутації та вже має позитивне рішення на отримання грантових коштів.

За словами Вікторії Штурко, вона вже завершила ремонті роботи і наразі  триває процес облаштування кімнат, - «Меблі вже замовлено на кошти, які надав Регіональний фонд підтримки підприємництва за сприяння Бобринецької міської ради. Грантові кошти ж підуть на закупівлю техніки та текстилю, аби хостел був максимально комфортним і функціональним для проживання внутрішньо переміщених осіб».

Подбала фопівчиня і про створення умов для мешканців  у період повітряних тривог: у хостелі облаштоване сховище, у якому є роздягальня, душова кабінка та туалет.

Щодо нових робочих місць, підприємниця створить їх два – техпрацівник та адміністратор.

«Те, чого досягаємо ми, українці, щодня: бійці на фронті, підприємці на ринку праці та й кожен, хто не здається та продовжує вносити свій вклад в економіку держави – це просто неймовірно. Це надихає на те, що раніше здавалося неможливим. Я щаслива від того, що у моїх силах дати людям і роботу, і дах над головою. Все можливо, головне – вірити і не зупинятися перед труднощами», -  говорить  Вікторія Штурко. 

Ви маєте бізнес-ідею, але ще не скористалися можливістю отримати мікрогрант? З умовами надання гранту знайомимося за посиланням https://cutt.ly/WXk8T37 

Якщо у вас є запитання щодо отримання мікрогрантів, телефонуйте за номером: (0522) 32 28 41.

Також ми є й у Telegram-каналі https://t.me/dcz_kir 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь