Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

30 сесія Голованівської селищної ради

Дата: 01.03.2023 11:31
Кількість переглядів: 598

Фото без опису

28 лютого, в залі засідань Голованівської селищної ради, під головуванням селищного голови Сергія Цобенка, відбулось засідання тридцятої сесії восьмого скликання селищної ради на якій були присутні 15 депутатів. У залі також були присутні начальники відділів та управлінь селищної ради, керівники установ та організацій громади, старости.

Робота сесії розпочалась з приємної місії – вручення нагород з фронту. До Голованівської селищної ради для депутатів селищної ради від командування військової частини А0666 та особового складу 3-ї механізованої роти 1 механізованого батальйону 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу було передано Прапор України з підписами військових та подяки.

За активну громадську позицію, патріотизм, надання волонтерської допомоги у ремонті автомобіля для ЗСУ подяками нагороджено депутатів Голованівської селищної ради – співзасновника ТОВ АПК «Розкішна» Голімбієвську Тамару Павлівну та генерального директора ТОВ АПК «Розкішна» Кучмія Богдана Борисовича.  

Голова громади та депутати відзначили також колег іменинників. З ювілейним Днем народження привітали депутата Тамару Павлівну Голімбієвську. Не могли не привітати й старостів селищної ради – Ольгу Андріївну Бучко та Валерія Анатолійовича Копієвського, оскільки вони святкували дні народження в день сесії та напередодні. Сергій Олександрович від імені виконавчого комітету та депутатського корпусу побажав іменинникам міцного здоров’я, сил для поставлених цілей, піднесеного настрою, достатку та миру.

Далі  перейшли до розгляду питань порядку денного, який налічував 40 питань. Зокрема, затверджено Програму фінансової підтримки діяльності Голованівської районної ради на 202З-2025 роки; внесено зміни і доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Голованівської селищної ради на 2023 рік; заслухано звіти про виконання Програми економічного і соціального розвитку Голованівської селищної ради за 12 місяців 2022 року та про виконання селищного бюджету за 2022 рік; затверджено Програму забезпечення безперебійного обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів УДКСУ у Голованівському р-н Кіровоградській обл. на 2023 рік та на період воєнного стану і 12 місяців після його припинення чи скасування; внесено зміни до рішень про бюджет громади (№877 від 09.12.2022) та про встановлення місцевих податків і зборів (№690 від 07.06.2022); заслухано стан виконання цільової програми «Доступна медицина» на 2021-2025 роки; внесено зміни до Програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, постраждалих учасників Революції Гідності та членів сімей загиблих учасників АТО/ООС та вшанування пам’яті на 2021-2025 роки; заслухано звіт виконання стратегії розвитку КУ «Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Голованівської селищної ради; внесено зміни до структури КНП «Голованівська ЦРЛ» Голованівської селищної ради та затверджено її в новій редакції; надано дозвіл на приватизацію службового житла та інші здебільшого земельні питання.

Загалом сесія тривала близько 2-х годин під час яких депутати ухвалили низку важливих для життєдіяльності Голованівської селищної ради рішень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь