Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Чи змінились критерії для надання допомоги по частковому безробіттю?

Дата: 21.03.2023 08:27
Кількість переглядів: 125

 

 

 

Так, змінились.

Нагадаємо, що критерії для надання допомоги по частковому безробіттю вказані в пункті 6 Порядку надання допомоги по частковому безробіттю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 702 (далі - Порядок).

Постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2023 року № 188, що набрала чинності 09 березня 2023 року, внесено зміни до Порядку. Зокрема, цими змінами доповнено вищевказаний пункт 6 новим критерієм відсутність у роботодавця або фізичної особи-підприємця, яка є застрахованою особою, заборгованості перед державним (місцевим) бюджетом понад 6 місяців, що передують місяцю зупинення (скорочення) виробництва продукції (виконання робіт, надання послуг).

Відповідно пункт 7 Порядку (визначає випадки, коли допомога не надається) доповнено нормою, яка говорить про те, що допомога не надається в разі, коли понад 6 місяців, що передують місяцю зупинення (скорочення) виробництва продукції (виконання робіт, надання послуг), у роботодавця або фізичної особи-підприємця, яка є застрахованою особою, наявна заборгованість перед державним (місцевим) бюджетом.

Інформація про зміни до Порядку на урядовій вебсторінці http://surl.li/fesng

Виникають питання, що пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/emipw  Ми є у Telegram https://t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь