Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Щодо відкриття для України Програми Комітету регіонів ЄС «Молоді обрані політики»

Дата: 07.04.2023 12:55
Кількість переглядів: 100

 

Інформуємо, що Комітет регіонів Європейського Союзу (далі - КР) ухвалив рішення розширити програму КР «Молоді обрані політики» (Young Elected Politicians, YEP) на країни-кандидати на вступ до ЄС. Оскільки у червні 2022 року України отримала статус кандидата на вступ до Євросоюзу, КР запропонував представникам з України долучитися до участі у згаданій програмі.

Наразі оголошено про набір учасників з України для участі у Програмі «Молоді обрані політики» у 2023 році (програма триватиме один рік, до весни 2024 року). Кандидатів буде дідібрано +»юснові якбстГзаповненої «шеттгта із забезпеченням збалансованості по статі, регіональному та місцевому представництву, політичній приналежності та національності учасників.

Участь у програмі YEP надасть можливість молодим українським політикам місцевого і регіонального рівня пройти навчання з європейських справ з особливим акцентом на місцеве та регіональне врядування, налагоджувати контакти й проводити зустрічі з політиками субнаціонального рівня з усього ЄС та брати участь у засіданнях Комітету регіонів ЄС з важливих питань європейського порядку денного з точки зору регіональних та місцевих влад.

Взяти участь у конкурсі можуть молоді політики до 40 років (народжені після 01.01.1983 р.), які були обрані до місцевих органів влади шляхом загального прямого голосування на регіональному або місцевому рівні.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету і подати заявку на сайті https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/YEP2023Call до 10 квітня 2023 р.


Більш детальна інформація про Програму YEP та умови участі у ній розміщені за посиланням https://cor.europa.eu/en/engage/Pages/join-the~ yep-community.aspx.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь