Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вшановуючи пам’ять, будуємо майбутнє

Дата: 08.05.2023 14:40
Кількість переглядів: 116

   З провідної неділі до 9 травня поминальні дні. В ці дні ми обов’язково повинні згадати всіх наших рідних і близьких людей, які на жаль зараз не з нами.

       На превеликий жаль нашу країну спіткало велике горе-війна,  ми не маємо права забувати наших героїв, які віддали своє життя за незалежність та свободу нашої держави, за мирне небо над нашими головами.

     Голованівською селищною радою на центральній площі селища облаштована «Алея героїв». Серед загиблих героїв є такі, які  в свій час  оступилися і перебували у нас на обліку. Але, будучи  справжніми патріотами своєї Батьківщини, залишивши сім’ї, дітей, стали на її захист з перших днів початку повномасштабного  вторгнення ворога на нашу землю.  Дуже боляче дивитись на портрети людей, у яких все життя було попереду і яких ти знав особисто, спілкувався з ними, приймав участь в їх долі. Виставку встановили саме на площі для того, щоб кожен розумів, яку ціну платить лише наша одна громада у цій війні. Всі ці хлопці, які ціною власного життя, виборювали нашу незалежність, повинні вічно жити в серцях кожного з нас. Не має жодного села, селища та міста в країні, де б на кладовищах  не майоріли жовто-блакитні стяги біля могил наших героїв. Страшні звістки  про втрати продовжують надходити з фронту. Кожне прізвище- це життєва історія із трагічним завершенням. Всіх накрила ця клята війна своїм кривавим крилом

    Пам’ять про них не повинна згасати! І малі, і дорослі  мають знати поіменно своїх земляків, які віддали саме найдорожче, своє життя, за  наше майбутнє, за майбутнє наших дітей.

    Ніхто не повинен стояти осторонь, хто чим може і як може долучається до допомоги нашим захисникам ради наближення спільної перемоги над окупантом, навіть діти. Суб’єкти пробації районного сектору також не залишилися байдужими до трагедії, яка сталася в м. Умані, коли ворожа ракета влучила в житловий багатоповерховий  будинок, прийняли участь в зборі та доставці гуманітарної допомоги цивільним, які постраждали внаслідок цього звірства.

   Хочемо, щоб усі наші  захисники повернулися живими та здоровими до своїх родин та домівок. Приклоняємося та схиляємо голови перед кожним загиблим воїном, який віддав своє життя заради того, щоб ми жили в мирі і злагоді.  Пишаємося нашими захисниками, які нині відстоюють незалежність Українистримуючи збройну агресію російської федерації. Їх боротьба це  подвиг, є невичерпним джерелом патріотизму для майбутніх поколінь, прикладом вірного служіння своєму народу,  величчю духу українських вояків — борців за волю України та  символом незборимості української нації.

Впевнені в нашій перемозі і не може бути по-іншому, бо правда на нашій стороні.

Слава Україні! Героям Слава!

 

Голованівський районний сектор №2

філії Державної установи «Центр пробації»

в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь