Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Смачно, якісно та естетично: навчіться готувати вишукані десерти зі службою зайнятості

Дата: 10.05.2023 08:15
Кількість переглядів: 52

Державна служба зайнятості запрошує всіх охочих на навчання за професією «Кондитер», яке розпочнеться 18 травня 2023 року, і триватиме – 6.3 міс.

Кому підійде ця професія? Тим, хто має творчий  хист, любить фантазувати, дивувати і захоплювати, а, головне, тим, для кого робота на кухні – чисте джерело ендорфіну.

Впізнали в цьому «портреті» себе? Долучайтеся до навчання! Пізнайте головні технології кондитерського мистецтва, ознайомтеся з девайсами, які використовуються у приготуванні десертів, дізнайтеся про головні тренди сучасного «солодкого» ремесла. Все це для однієї мети – навчитися створювати гастрономічні шедеври з витонченим смаком та естетичним оздобленнямВикладачі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості стануть для вас відданими провідниками у світ еклерів та тістечок.

Який попит на професійних кондитерів? Надзвичайно високий! Точки громадського харчування, ресторани, кафе, бари потребують чимало професіоналів в сфері кондитерської кулінарії. Талановитий і досвідчений кухар-кондитер буде завжди затребуваний.  Представники цієї професії можуть претендувати на досить конкурентоспроможну оплату, а також мати можливість пройти шлях від кондитера до шефа. 

Не зволікайте, навчайтеся і своєю працею даруйте людям радість! Приєднуйтеся та смакуйте життя!

Якщо вас зацікавила інформація  звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості або найближчої філії обласного центру зайнятості, управління чи відділу філій. Контакти тут: https://is.gd/20aDFB Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

Інформація про курси цільового призначення або інші професії, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості на базі Рівненського центру профтехнічної освіти, в онлайн-графіку за посиланням http://surl.li/fdfgk 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь