Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Таргетолог: хто це та як ним стати?

Дата: 30.05.2023 13:40
Кількість переглядів: 55

«Запускаємо» рекламу в ціль! А точніше, в цільову аудиторію, використовуючи знання про target. Державна служба зайнятості пропонує отримати їх на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Таргетолог. Створення таргетованої реклами».

Дізнайтеся від викладачів Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості все про діджитал-маркетинг. Як відбувається аналіз продукту клієнта та конкурентів, пошук та сегментація цільової аудиторії, створення креативів та текстів для реклам, налаштування реклами в соцмережах, планування та коригування бюджету для рекламної кампанії, запуск тестової реклами та створення звітів по ній, аналіз та оптимізація реклами після запуску та ін. 

Починайте з бази, на яку згодом «нарощуватимуться» усі інші знання. Водночас фахівці служби зайнятості  підібрали для вас усі необхідні ресурси для навчання – від фундаментальних знань до додаткових.

Перевагами цієї діджитал-професії є: швидке опанування професії, віддалена робота та високий прибуток, високий попит, ведення декількох проєктів одночасно, робота з різними типами бізнесу. Ви можете працювати з різними сферами бізнесу або ж вибрати тільки одну нішу і стати «профі» саме у ній. Для тих, хто не любить рутину – це може стати важливим критерієм вибору професії.

Не зволікайте! Розпочніть шлях від таргетолога-початківця до керівника проєктів, маркетинг-директора чи до індивідуального підприємця.

Починаємо 05 червня 2023 року. Долучайтеся!

Деталі щодо навчання отримуйте у фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://is.gd/20aDFB

Орієнтовний графік навчання за професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості на базі Одеського центру професійно-технічної освіти, тут https://is.gd/Pppvdd 

Пишіть нам в Telegram - t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 

.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь