Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Подаруймо посмішку дітям

Дата: 01.06.2023 15:01
Кількість переглядів: 65

     Першого червня Україна відзначає Міжнародний день захисту дітей. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися будинку або поїхали з рідного міста. Зазвичай, в цей день кожна громада готує розважальну програму для дітей. У школярів починаються літні канікули, і вони разом з батьками відвідують виставки, кафе та атракціони. Діти - це головна радість і надія для батьків. Вони справжнє майбутнє не тільки для держави, а й для всього світу. Найголовніша потреба кожної дитини – мати люблячу, спроможну і турботливу сім’ю. 

Цього року свято проходить в умовах війни, але без розваг діти не залишилися. В Голованівській громаді відбулося святкування, де на дітей чекали казкові локації, подарунки та солодощі, майстер класи, виступи дзюдоїстів, веселі конкурси та гарний настрій. 

           Голованівський районний сектор №2 долучився до святкування Міжнародного дня захисту дітей  з неповнолітніми засудженими та підобліковими, які мають неповнолітніх дітей. Після святкування неповнолітніх було поінформовано про актуальні питання діяльності уповноважених органів з питань пробації, переваги пробації не тільки для особи, до якої її застосовано, а й для суспільства в цілому, про основні досягнення та пріоритетні завдання Державної установи «Центр пробації». Також співробітники Голованівського районного сектору №2 ознайомили підлітків та суб’єктів пробації з інформацією про уповноважений орган з питань пробації, правами дитини та  обов’язками, які виникають у різному віці.

           Веселе й безтурботне дитинство повинна мати кожна дитина, але на жаль на сьогоднішній день не кожна «маленька людина» може похизуватись безтурботним дитинством. Безвідповідальне ставлення батьків до виконання своїх обов’язків, сучасне стрімке, деякою мірою жорстоке сьогодення, війна на Україні позбавляє дитинства багатьох маленьких українців. Тому головною задачею дорослих є створення необхідних умов для безпеки дитини.

           Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й  нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути щоб в майбутньому вони стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.        

       Колектив Голованівського районного сектору №2 з питань пробації бажає маленьким громадянам щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!

       Щастя всім, чистого і мирного неба, світлих і неповторних вражень, здоров’я та вдачі на життєвих дорогах!

 

Голованівський районний сектор № 2

філії Державної установи «Центр пробації»

в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь