Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Програма безкоштовної психо-соціальної допомоги #Поруч_Кропивницький

Дата: 16.06.2023 09:17
Кількість переглядів: 107

Проєкт #Поруч_Кропивницький є важливою ініціативою, оскільки забезпечення психологічної допомоги є необхідним кроком для зміцнення добробуту та здоров'я нашого суспільства. Ми розуміємо, що складні життєві обставини можуть виникати у кожного з нас, і хочемо зробити все можливе, щоб допомогти тим, хто переживає важкі моменти в своєму житті.

Під час тривалих військових дій в Україні, постійних повітряних тривог і неминучості слідування за новинами, рівень стресу, тривоги і занепокоєння у населення країни дуже сильно збільшився. Війна та її наслідки вимагають термінових дій щодо психологічної підтримки та допомоги тим, хто постраждав. У зв'язку з цим громадська організація "Роблю Кропивницький Здоровим" у співпраці з реабілітаційним центром "Трансформація" запускають проєкт під назвою #Поруч_Кропивницький.

Наша команда складається з професіоналів, які мають досвід у психологічній допомозі та соціальній роботі. Ми надаємо безкоштовні консультації та підтримку у формі індивідуальних та групових занять, людям, які опинилися в складній життєвій ситуації такій як: наслідки війни, алкогольна та наркотична залежність, внутрішньо переміщеним особам. Та які сприяють покращенню емоційного стану та забезпеченню позитивної психологічної атмосфери. Наша мета - допомогти кожній людині знайти свій внутрішній баланс та здатність ефективно впоратися зі складними життєвими ситуаціями.

Ми віримо в потужний вплив нашого проєкту на місцеву спільноту та готові докладати максимум зусиль для забезпечення якісної та доступної психологічної допомоги. Наша команда відкрита до співпраці з іншими соціальними проєктами, організаціями та волонтерами, які ділять нашу місію та готові підтримати нас у нашій роботі. Саме тому наша команда розпочинає проєкт #Поруч_Кропивницький.

Мета нашого проекту - надання безкоштовної професійної психо-соціальної допомоги для:

 • військовим, які зіткнулися з посттравматичним стресовим розладом та їх близьким;

• внутрішньо переміщених осіб;

• біженцям з тимчасово окупованих територій;

• іншим людям, які потрапили у складні життєві обставини.

Команда проекту #Поруч_Кропивницький - це дипломовані практикуючі психологи та психотерапевти з великим досвідом соціально-психологічної допомоги.

Також наші фахівці будуть працювати у

• Одесі

• Житомирі

• Дніпрі

• Запоріжжі

 

Проєкт реалізується за ініціативи і підтримки громадської організації «Роблю Кропивницький Здоровим» та  реабілітаційним центром "Трансформація". Більш детальна інформація та звернутись за допомогою можна за посиланням:

https://netnarkotik.com.ua/uk/poruch-kropivnickiy/✌Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь