Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Кавомани отримають нову кав’ярню «КОНФІТЮР» у Кропивницькому: «єРобота» -  початківцям у бізнесі

Дата: 14.09.2023 09:32
Кількість переглядів: 67

У вас є давня нездійснена мрія у реалізації себе як бізнесмена чи бізнесвумен? Зараз саме час скористатися можливостями урядової програми «єРобота» та започаткувати власну справу. Не проґавила свій шанс і кропивничанка Світлана Лавриненко.

Велика любов до кави та кавових напоїв спонукала жінку зайнятися власною справою, яка буде приносити не лише прибуток, а й насолоду від роботи. Як і більшість, Світлана Олександрівна відкладала свою бізнес-ідею здебільшого через брак коштів на закупівлю обладнання, оренду приміщення тощо.

«Відкриття крафтової кав’ярні – це моя давня мрія, яку я більше не хочу відкладати на потім. Я почала розуміти, що життя йде, а не реалізовані мрії так і залишаються лише мріями. Тож почали діяти», – розповіла підприємниця.

Почувши про безповоротну програму грантів «єРобота» вона не розгубилася і не збиралась цього разу відкладати мрію на потім. На порталі Дія підприємниця проаналізувала усі умови надання гранту й взялася до роботи: склала бізнес-план, подала заявку, пройшла успішно всі етапи та отримала позитивну відповідь.

«Затишна атмосфера, високоякісні сорти кави, бенто-торти, солоні та солодкі круасани й інші кондитерські вироби – це те, що я бачу у своїй кав’ярні «Конфітюр». Це і є ті перші кроки до втілення давньої мрії, яка ось-ось стане реальністю», – зазначила грантерка.

До своєї справи підприємниця планує залучити команду професіоналів –працевлаштувати чотирьох працівників – трьох барист та кондитера. У майбутньому, за сприятливих умов, Світлана Олександрівна планує розширювати бізнес та надавати робочі місця іншим безробітним громадянам, наділених креативністю та здатністю народжувати надзвичайні ідеї, вмінням відхилятися від традиційних схем мислення.

За кошти гранту, в рамках урядової програми єРобота, закуплено кухонне обладнання та інвентар.  

За кожним з виданих грантів – історії українців, яким вдалось попри війну організувати власну справу і підтримати економіку країни. Світлана Лавриненко своїм прикладом показує багатьом, що рухатись далі необхідно, робити помилки не страшно – головне не зневіритися та продовжувати впевнено йти до мети. Маленькими кроками – робляться великі справи. 

Ви прагнете реалізувати власні мрії? Урядова програма безповоротних грантів «єРобота» стане для вас чудовим ментором у цій справі. Беріть участь та перемагайте! Де отримати консультацію? Телефонуйте за номером +38 (093) 478 70 81 або пишіть нам у Telegram.

 Умови надання гранту можна переглянути самостійно за посиланням.  Як подати заяву? Детальна інструкція на порталі ДІЯ.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь