Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Ви маєте патріотичні переконання? Долучайтеся до штурмової бригади «Лють» вже сьогодні!

Дата: 20.09.2023 13:10
Кількість переглядів: 67

Фото без описуНа Кіровоградщині триває набір до об’єднаної штурмової бригади «Лють». Це воєнізований підрозділ Національної поліції України, до якого можуть вступати бійці-патріоти, добровольці, націлені на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України.

До цієї роботи долучається й Державна служба зайнятості, яка проводить спільну з Національною поліцією України широку інформаційно-роз'яснювальну роботу серед безробітних, у т.ч. під час проведення заходів.

Варто зазначити, що в кожному структурному підрозділі обласного центру зайнятості створені належні умови для проведення роботи, спрямованої на інформування безробітних про військову службу в Збройних Силах України, а також надання шукачам роботи різнопланових консультацій з питань, пов'язаних  з укомплектування бригад швидкого реагування військовослужбовцями для проходження служби за контрактом.

Крім того, для безробітних громадян проводяться семінари з орієнтації на службу в Збройних Силах України, групові консультації із залученням соціальних партнерів. На семінарах наголошують на перевагах та перспективах проходження військової служби, а також можливостях отримання вищої освіти у військових навчальних закладах.

З початку року такі заходи пройшли у Світловодському управлінні та Онуфріївському відділі Олександрійської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, Маловисківському управлінні Новоукраїнської філії обласного центру зайнятості.

Для прикладу, під час групові консультації, що пройшла також й у Добровеличківському управлінні Новоукраїнської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, начальник сектору кадрового забезпечення Добровеличківського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області капітан поліції Костянтин Гуленко поінформував про переваги служби у добровольчій бригаді Національної поліції. Наголосив, що на кандидатів, які пройдуть спеціальний відбір, чекає високоякісна підготовка та достойне грошове забезпечення. Після завершення військових дій кожен з працівників бригади зможе залишитися працювати в поліції.

Також він повідомив, що серед добровольців чимало жінок і чоловіків, які не мають бойового та військового досвіду, утім мають потужне бажання доєднатися до національного спротиву. «Але є і ті, які з перших днів повномасштабного вторгнення виконують завдання Сил оборони пліч-о-пліч з поліцейськими: патрулюють населені пункти, несуть службу на блокпостах та об’єктах критичної інфраструктури. Словом, відчули на собі «вагу» відповідальності за безпеку людей», – наголосив  представник сектору кадрового забезпечення Костянтин Гуленко.

Найголовніше: вступ до об’єднаної штурмової бригади здійснюється  абсолютно добровільно. Особливих вимог до кандидатів немає, є лише обмеження за віком – від 18 до 60 років. Обов'язково бійці бригад проходитимуть тактичне навчання. Воно триватиме кілька місяців: спочатку індивідуальне, потім – у складі підрозділу. Коли командир буде розуміти, що підрозділ готовий, лише тоді – виконання бойових завдань.

Безробітні, які були присутні на заході, узяли активну участь у дискусії щодо переваг та недоліків роботи у поліції, а також мали можливість отримати індивідуальні консультації з питань, які їх цікавили. 

Фахівці служби зайнятості надають присутнім інформацію про можливості служби зайнятості, у т. ч. й щодо підвищення конкурентоспроможності безробітних на ринку праці та повернення до трудової діяльності шляхом організації професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, навчання за ваучером, а також організації громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Кожен охочий може отримати індивідуальні консультації щодо порядку перебування на обліку в службі зайнятості у випадку призову на військову службу  або підписання контракту. Анонси заходів можна переглянути за посиланням.

Ми на зв'язку, контакти тут. Або пишіть нам у Телеграм-канал Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград 


 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь