Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Майже кожен четвертий серед зареєстрованих безробітних на Кіровоградщині – молодь

Дата: 21.12.2023 15:14
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

Майже кожен четвертий серед зареєстрованих безробітних на Кіровоградщині – молодь

Цьогоріч послуги філій Кіровоградського обласного центру  зайнятості, управлінь та відділів філій отримували 18,7 тис. громадян, з  яких 5,1 тис. –  молодь віком до 35 років.

Статус безробітного у січні-листопаді цього року мали 4,3 тис. осіб з числа молоді, з них 221 особа отримала статус безробітного у листопаді.

Активними програмами зайнятості охоплено більше 1,8 тис. безробітних осіб, а саме: понад 1,1 тис. осіб було працевлаштовано; до участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру залучено майже 300 молодих людей; професійним навчанням охоплено понад 300 молодих безробітних. 

Переважна більшість безробітних з числа молоді, які були охоплені цьогоріч навчанням, підвищували за сприяння Державної служби зайнятості свої професійні компетенції на курсах цільового призначення за напрямками: «Монтажник віконних та дверних конструкцій», «Особливості трудових відносин в умовах воєнного стану», «Цивільний захист в сучасних умовах», «Особливості виконання робіт у сільськогосподарській галузі», «Новітні технології в освітньому процесі», «Професійна етика обслуговування споживачів»,  «Особливості обслуговування котельних установок, які працюють на різних видах палива».

До того ж 19 осіб з числа молоді (з них 17 внутрішньо переміщених осіб та 2 учасника бойових дій), які не зареєстровані в службі зайнятості як безробітні, отримали ваучери. Психологія, комп’ютерні науки, комп’ютерна інженерія, маркетинг, економіка, соціальна робота – професії, за якими навчалася молодь за ваучерами.  

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь