Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Щодо приватизації об'єкта малої приватизації

Дата: 27.05.2024 13:04
Кількість переглядів: 70

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях повідомляє, що до Переліку окремого майна (додаток 3), затвердженого наказом Фонду державного майна України від 29.04.2024 №871 «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 04.01.2022 №1 «Про затвердження переліків об’єктів малої приватизації, що підлягають приватизації (із змінами)», включено об’єкт малої приватизації - окреме майно - будівлі і споруди загальною площею 134,79 кв. м у складі: нежитлова будівля літ. А, гараж літ. В, сарай літ. Б, погріб літ, в, туалет літ, т, огорожа, ворота літ. N, за адресою: Кіровоградська обл, Голованівський р-н, с. Межирічка, пров. Затишний, 8, що знаходиться на балансі Голованівської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00699980) (далі - об’єкт приватизації).

Процедура торгів (аукціон) з реалізації вказаного активу проходитиме на базі електронної торгової системи «Ргогогго.Продажі» та відбуватиметься відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» (із змінами) та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432 (із змінами).

Враховуючи вищевикладене, Регіональне відділення запрошує до співпраці з залучення потенційних покупців для реалізації вказаного об’єкта приватизації.

Звертаємо увагу, що на період дії правового режиму воєнного стану, потенційному покупцеві, який зацікавлений в купівлі певного державного активу, необхідно надіслати лист про намір приватизації у довільній формі на адресу Регіонального відділення: вул. Глинки, 2, м. Кропивницький, 25009 та/або на електронну адресу: kropyvnvtskyi@spfu.gov.ua, зразок додається.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь