Голованівська селищна рада

Кіровоградська область, Голованівський район

Щодо приватизації об'єкта малої приватизації

Дата: 27.05.2024 13:04
Кількість переглядів: 54

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях повідомляє, що до Переліку окремого майна (додаток 3), затвердженого наказом Фонду державного майна України від 29.04.2024 №871 «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 04.01.2022 №1 «Про затвердження переліків об’єктів малої приватизації, що підлягають приватизації (із змінами)», включено об’єкт малої приватизації - окреме майно - будівлі і споруди загальною площею 134,79 кв. м у складі: нежитлова будівля літ. А, гараж літ. В, сарай літ. Б, погріб літ, в, туалет літ, т, огорожа, ворота літ. N, за адресою: Кіровоградська обл, Голованівський р-н, с. Межирічка, пров. Затишний, 8, що знаходиться на балансі Голованівської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00699980) (далі - об’єкт приватизації).

Процедура торгів (аукціон) з реалізації вказаного активу проходитиме на базі електронної торгової системи «Ргогогго.Продажі» та відбуватиметься відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» (із змінами) та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432 (із змінами).

Враховуючи вищевикладене, Регіональне відділення запрошує до співпраці з залучення потенційних покупців для реалізації вказаного об’єкта приватизації.

Звертаємо увагу, що на період дії правового режиму воєнного стану, потенційному покупцеві, який зацікавлений в купівлі певного державного активу, необхідно надіслати лист про намір приватизації у довільній формі на адресу Регіонального відділення: вул. Глинки, 2, м. Кропивницький, 25009 та/або на електронну адресу: kropyvnvtskyi@spfu.gov.ua, зразок додається.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь